Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Seçilecek kapı yürekin kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapıldıktan sonra. Muktezi sorunaretler ve aydınlatmalar strüktürlmalıdır.

Yangın Bapsı seçer dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara makul şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın bapsı, hariçarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki kötü, yangın, doğal gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların diğer katlara geçişini engellemek veya olanaklı evetğu kadar geciktirmektir.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı midein elverişli konumda olabilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış Yangın Kapısı noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü takkadak bapnın rahat açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Gereç: Yangın baplarında Yangın Merdiveni Kapısı ekseriya çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına Yangın Çıkış Kapısı karşı daha rezistanslidir.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Report this wiki page